ZAMONAVIY SHAROITDA PARAZITAR KASALLIKLARGA CHALINGAN BOLALARNI REABILITATSIYA QILISHNING OMMABOBLIGI VA SIFATINI YAXSHILASH YOʼLLARI - Maxmudova, Lola (Ўзбекистон Республикаси Санитария-эпидемиология ва жамоат саломатлиги хизмати илмий-амалий журнали, 2025)
Ushbu maqolada muallif adabiyotlar tahlili asosida zamonaviy sharoitda parazitar kasalliklarga chalingan bolalarni reabilitatsiya qilishning ommabobligi va sifatini yaxshilash yoʼllari mavzusidagi izlanishlari boʼyicha xulosalar qilgan.